Selecteer een pagina

Portfolio

” Bekijk hier foto’s van alle JA momenten  van de bruidsparen waar ik bij aanwezig mocht zijn en heb mogen helpen op hun grote dag.”

Chiara
&
Daan

Liseth

&

Dennis

Festival
wedding

Reviews

Toen wij ons in november 2022 verloofden, hadden we enige twijfel om contact op te nemen met een weddinplanner. Via via hebben we Marije leren kennen en vanaf dag 1 was het de beste keuze die we gemaakt hebben!

Ze had al snel in de gaten wat wij in ons hoofd hadden voor onze grote dag. Marije kwam met verschillende mogelijkheden en deed allerlei aanvullingen op onze hersenspinsels.

Marije is makkelijk en plezierig in contact, houdt van korte lijntjes en werkt overzichtelijk. Super flexibel, afspraken zijn zo gemaakt en ook via een video call wordt alles zorgvuldig besproken.

Ze zit boordevol originele ideeen en heeft een breed netwerk aan leveranciers.

Op de dag zelf was ze onze rots in de branding en konden wij volledig op haar vertrouwen.

Wij kunnen echt iedereen aanraden om Marije als weddingplanner in te schakelen, alles wordt er zoveel makkelijker van!

Dennis & Liseth

Sinds 2020 helpt Marije mij met diverse werkzaamheden. Ze is super breed inzetbaar.
Zowel online als VA voor Backoffice zaken als live is ze een super fijne ondersteuner!
Door mij te ontlasten en te helpen met de dingen die ze doet, kan ik mij meer focussen op de werkzaamheden waar ik zelf het meest gelukkig van wordt.
Wie wil dat nou niet!

Ik ben dan ook super trots op haar dat ze de stap als zelfstandig weddingplanner heeft gezet. Om bruidsparen met alle liefde te helpen genieten van een onbezorgde trouwdag.
Het wordt zo vaak onderschat wat er allemaal bij komt kijken.

Muruelle Oldenburger Fotografie

Ons contact met Marije verliep vanaf het eerste moment heel gemoedelijk en fijn. Marije staat open voor ideeën en komt ook met goede suggesties. De samenwerking verliep voorspoedig en zelfs een jaar na dato staat ze nog voor ons klaar! Ze doet wat ze zegt en gaat overal achteraan. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij zonder stress naar onze grote dag konden toewerken. Ze is flexibel en goed bereikbaar. Zelfs in de avond uren!

Bedankt Marije voor al je hulp

Chiara & Daan

Kennismaken?

Weddings by Marije
06 29 09 22 33
hello@weddingsbymarije.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy & Cookies Verklaring

6 + 14 =